ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Karaköprü İlkokulu

Karaköprü İlkokulu

Akbayır Mah. 1048 sk. No4 Karaköprü / Şanlıurfa
Vizyon
VİZYONUMUZ… Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye?nin en başarılı okullarından biri olmaktır. Sinan KANAT Okul Müdürü
Misyon
MİSYONUMUZ Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçlarına ve kabiliyetlerine uygun eğitim öğretim imkanları sunarak çağımızın gerektirdiği en üst düzeyde bilgi, beceri kazandırarak, Türkiye Cumhuriyetine karşı sorumluluklarını bilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, Vatanını, milletini, ailesini seven ve daima yücelten, Araştıran, üreten, yeniliklere açık, çağdaş, özgür düşünceli, paylaşımcı, hoşgörülü ve estetik değerlere sahip bireyler olarak yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuzdan mezun olan öğrencilere daha iyi rehberlik edilerek gidecekleri okullarda yabancılık çekmeden okumaları sağlanmaktadır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2000
Başlama - 07:20 Bitiş -12:20 Başlama - 12:30 Bitiş -17:30
İnglizce
Ulaşım
Ulaşım şehir içi otobüsleri ve dolmuşları ile yapılmaktadır.,72,74 numaralı otobüsler okulun yakınından geçmektedir.
Karaköprü 35 metre Nar Heykelinin yanında.
Merkezde
Futbol , Basketbol veloybol turnuvaları yapılmaktadır.
Okulda öğrencilerin hazırlamış oldukları çalışmalar sergilenmektedir.
Proje Çalışmaları
Okul içinde temizlik, yazarlık, değerler eğitimi, bağımlılık ile ilgili projeler yürütülmektedir.
Ulusal ajans-STEM-EĞİTİMDE KOÇLUK-story and storeislling , eTwinning .