ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Karaköprü İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm velilerimizin katılımıyla il milli eğitim konferans salonunda kutlandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Karaköprü Belediye Başkanı Sayın Nihat Çiftçi makamında okul olarak bizleri ağırlayarak,koltuğunu öğrencimize devretti. Sayın Başkanımıza teşekkür ederiz.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Nis

BİGEP kapsamında ilçemizde başlatılan Kitap Okuma Yarışmasında okulumuzda en çok kitap okuyan 2.sınıf öğrencimiz Gamze BAYLAN ve 3. sınıf öğrencimiz Şevra KUZGUN dereceye girerek ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürümüz sayın Asım SULTANOĞLU iyi dileklerini ileterek öğrencilerimize verdi.

Mrt

4/G sınıfın da öğrencilere olumlu davranışlar kazandırmak,hatalarını anlamalarını sağlamak için empati köşesi oluşturuldu

Mrt

Karaköprü ilkokulu rehberlik servisi işbirliği ile Bigep kapsamında öğrenci velilerimize yönelik Klinik Psikolog ve Oyun Terapisti Fatih GENÇ tarafından "ÇOCUKLARDA EKRAN KULLANIMI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ" semineri verilmiştir. Günümüzde ebeveynlerin çocukları ile en fazla çatışma yaşadığı ve zaman zaman çözümsüz kaldığı bu konuya veliler büyük ilgi gösterdiler. Hem eğlenip hem öğrendikleri seminere yoğun katılım sağlayan veliler eğitimi veren Okul psikolojik Danışmanı Fatma Kuzgun ve Klinik Psikolog Fatih GENÇ' e memnuniyetlerini dile getirdiler.